Esittely

Seuratalo Soihtula on Kannatusyhdistys Soihtu ry:n omistama entinen suojeluskunnan talo. Seuratalo sijaitsee keskellä Kymenlaaksoa Hurukselassa Kymijoen halkomassa maalaiskylässä Kotkan kaupungissa.

Vuonna 1927 valmistunutta hirsirakenteista seurataloa huolletaan ja pidetään kunnossa pääosin talkoovoimin. Tiloja vuokrataan ulkopuolisille tahoille. Tilavuokrilla pidetään historiallisesti arvokas entinen Suojeluskuntatalo kunnossa.

Seuratalo Soihtulassa on käytettävissä useita tilavaihtoehtoja. Talon Sali, Pirtti ja Tupa ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Talo on suosittu syntymäpäivien, häiden, sukujuhlien, huutokauppojen, myyjäisten ja kokousten sekä kurssien pitopaikkana. Joulun alla talolla voi mainiosti pitää vaikka pikkujoulut.

Talossa on iso keittiö, jossa on täydellinen keittiö- ja kahvilavarustus. Keittiön yhteydessä on 2 isoa varastotilaa sekä kylmiöhuone. Pöydät, tuolit ja astiasto kuuluvat vuokrahintaan. Erikseen on vuokrattavissa valkoisia kankaisia pöytäliinoja.

Pihalla on runsaasti pysäköintitilaa.

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse numerosta

05 367 5275

Sali

Isoon juhlasaliin mahtuu noin 130 henkeä pöytien ääreen.

Salin koko 9 m x 10 m. 

Parvi

Salin yhteydessä on lisäksi parvi, jonne mahtuu noin 60 istumapaikkaa.

Pirtti

Pirtti on vuokrattavissa juhlasalin kanssa tai ilman. Pirtin puolella on tilaa 40 hengelle. Pienien juhlatilaisuuksien järjestäminen onnistuu kodikkaasti. Pirtin yhteydessä on ajanmukainen keittiö, 2 varastohuonetta ja kookas kylmiöhuone. Pirtti on suosittu kokoustila, joka toimii juhlien aikana noutopöydän sijoituspaikkana.

Tupa

Tupa on pieni erillinen kokoustila, jossa on tilaa 20 hengelle.   

Keittiö

Talossa on täydellinen keittiö astioineen, kahvinkeittimineen (10 l), kylmäkoneineen, helloineen, uuneineen ja astianpesukoneineen. Keittiön yhteydessä olevassa varastossa on kylmiöhuone.